lördag 17 november 2007

HAH!

Idag var det nära!

Under min sedvanliga koll på senaste avsnittet av mordkommisionen skådade jag något ur min västra kvadrant... Fyra trippelagenter med dubbla berettas stod över min enda axel i den riktningen och skulle just till att avlossa ett regn av bly som Chow Yun Fat sällan skådat när jag drack ur min sista Heineken ("the choice of a ninja professional").

Jag drog då min katana och åkallade Pitepaltens vrede för att bereda mig. Och det som följde var ett slagsmål med senaste formen av gun-kata och yuen-ping-do som jag lärde mig av lokala pizzamaffian. 911 kulor avlossades, 831,2 personer dog varav 3,23 stycken fick allvarliga skador.

Det är dock synd att jag inte kan visa upp den som det gloriösa blodbad det är... så ni får nöja er med denna bild jag målat med pensel på sedvanligt pergament för att illustrera battaljen tills den dagen jag kan börja videoblogga för att sprida mina eskapader:



Men nu borde ju agent Johnsson ha lärt sig en läxa!

Husguden had his way...

När jag bad till husguden häromdagen var han förgrymmad... Han var alldeles till sig av ilska av att jag hade laddat upp denna intervju med hans ansikte helt tydligt synligt... Detta har jag nu ändrat under harakiri-hot från guden...

Jag erkänner mitt misstag och skulle gärna ha slängt mig på en bambu-wakizashi som straff. Men just nu har jag bara min katana och att använda ett skarpt svärd vore ju inte smärtsamt nog så jag får lägga det i min låda med taskig karma.